dijous, 14 de juliol de 2016

Provar POKEMON GO

Si estàs interessat en provar Pokémon Go i no vols esperar a la seva implantació a euripa , aqui tens algunes intruccions per començar a jugar.


En el Sistema ANDROID

 
Els smartphones amb el sistema operatiu de Google 4.4 . o superior  necessiten descarregar-se l' arxiu Pokémon Go APK , que el trobariu en algunes plataformes especialitzades.
Com que no l'haureu baixat de la botiga oficial de Google, la app la tindreu reconeguda pel vostre smart`hone o tauleta com si fos una amença!!!! No la podreu obrir, per tant haureu s'anar als paràmetres del mòbil a l'opció: " seguretat " i caldrà activar  l'opció de " permetre la instal·lació d'aplicacions tant de fonts de confiança com desconegudes " .

A continuació caldrà obrir l'arxiu Pokémon Go APK i instal.
 Fet aixó , ara només us caldrà crear-vos un usuari, o utilitzar el compte de Google , per començar a capturar els bitxos que trobareu al mapa.


En el Sistema IOS

En els Iphone és una mica més complexe aixó d'accedir  a Pokémon Go dins del territori  Espanyol, pEn primer lloc caldrà donar-se d'alta a l'Apple Store d'un dels països on sí està disponible el joc de forma oficial (EUA, Austràlia i Nova Zelanda). Per les proves que hem fet, el més facil i sense problemes és fer-ho a Australia.
Primer pas, tancar la sessió de l'Appe Store  i crear un nou Id d'Apple amb noves dades a Australia.     
En el formulari que cal omplir,  el recomanem és prémer l'opció 'none' quan sol·licitin el mètode de pagament i deixar en blanc tots els camps excepte l'adreça i número de telèfon. En aquests espais caldrà introduir dades reals del país, per lper tant cal anar a Google Maps i triar una adreça a l'atzar. Pel que fa al número de telèfon, el prefix  és +61, i afegir nou números mésa l'atzar.
Quan es tingui l'Apple ID creada ja podreu començar la descàrrega de Pokémon Go.  Un cop fet, podeu tornar a la ID d'Apple habitual i començar a jugar.