dijous, 14 de juliol de 2016

Provar POKEMON GO

Si estàs interessat en provar Pokémon Go i no vols esperar a la seva implantació a euripa , aqui tens algunes intruccions per començar a jugar.


En el Sistema ANDROID

 
Els smartphones amb el sistema operatiu de Google 4.4 . o superior  necessiten descarregar-se l' arxiu Pokémon Go APK , que el trobariu en algunes plataformes especialitzades.
Com que no l'haureu baixat de la botiga oficial de Google, la app la tindreu reconeguda pel vostre smart`hone o tauleta com si fos una amença!!!! No la podreu obrir, per tant haureu s'anar als paràmetres del mòbil a l'opció: " seguretat " i caldrà activar  l'opció de " permetre la instal·lació d'aplicacions tant de fonts de confiança com desconegudes " .

A continuació caldrà obrir l'arxiu Pokémon Go APK i instal.
 Fet aixó , ara només us caldrà crear-vos un usuari, o utilitzar el compte de Google , per començar a capturar els bitxos que trobareu al mapa.


En el Sistema IOS

En els Iphone és una mica més complexe aixó d'accedir  a Pokémon Go dins del territori  Espanyol, pEn primer lloc caldrà donar-se d'alta a l'Apple Store d'un dels països on sí està disponible el joc de forma oficial (EUA, Austràlia i Nova Zelanda). Per les proves que hem fet, el més facil i sense problemes és fer-ho a Australia.
Primer pas, tancar la sessió de l'Appe Store  i crear un nou Id d'Apple amb noves dades a Australia.     
En el formulari que cal omplir,  el recomanem és prémer l'opció 'none' quan sol·licitin el mètode de pagament i deixar en blanc tots els camps excepte l'adreça i número de telèfon. En aquests espais caldrà introduir dades reals del país, per lper tant cal anar a Google Maps i triar una adreça a l'atzar. Pel que fa al número de telèfon, el prefix  és +61, i afegir nou números mésa l'atzar.
Quan es tingui l'Apple ID creada ja podreu començar la descàrrega de Pokémon Go.  Un cop fet, podeu tornar a la ID d'Apple habitual i començar a jugar.9 comentaris:

 1. An excellent information provided thanks for all the information i must say great efforts made by you. thanks a lot for all the information you provided.please visit:Packers And Movers Bangalore

  ResponElimina
 2. I cannot truly enable but admire your weblog, your weblog is so adorable and great.It has given me courage to try scarier things. I tend to steer clear of them but not anymore.
  Packers And Movers Hyderabad

  ResponElimina
 3. Packers and Movers Bangalore for 100% Affordable and Professional Packers and Movers in Bangalore. Compare Charges of Movers and Packers, Household Shifting Services at.
  Packers And Movers Jaipur

  ResponElimina
 4. I must say you had done a tremendous job,I appreciate all your efforts.Thanks alot for your writings......
  Packers And Movers Chennai

  ResponElimina
 5. We Provide Best Packers And Movers Jaipur List for Get Free Best Quotes, Compare Charges,
  Save Money And Time,Household Shifting Services @ Packers And Movers Jaipur

  ResponElimina
 6. Packers And Movers Hyderabad Local Household Shifting Service, Get Free Best Price Quotes Local Packers and Movers in Hyderabad List, Compare Charges, Save Money And Time @ Packers And Movers Hyderabad

  ResponElimina
 7. We Provide Best Packers And Movers Noida List for Get Free Best Quotes, Compare Charges, Save Money And Time, Household Shifting Services
  Packers And Movers Noida

  ResponElimina