dimecres, 20 de juny de 2012

Twitter activarà oficialment el català el dia 5 de juliol

Actualització: Segons publica Twitter, tots els usuaris podran disposar de Twitter en català el dia 5 de Juliol. De moment, tots els usuaris traductors ja poden disposar d’ell. Val a dir, també, que hem trobat certs comptes que poden disposar de Twitter en Català malgrat no estan involucrats en la traducció. Nosaltres ho hem comprovat amb @estolcat i @bitscatalans.


 
Twitter ha activat oficialment el català després d’uns mesos de traducció oberta per part dels mateixos usuaris. Tots els catalanoparlants ja podem fer ús de la llengua catalana a aquesta xarxa social de forma oficial.

El català al Twitter es pot activar accedint a l’apartat de configuració del compte d’usuari al menú principal. Una vegada dins configuració (configuración), cal entrar a la categoria compte (cuenta) i cercar el català dins la llista d’idiomes disponibles.

Configuración > cuenta > idioma.


El català al Twitter és una realitat gràcies a la campanya virtual que van fer repercussió milers de catalans a les xarxes socials durant un any i mig per tal de que la llengua catalana pogués ser utilitzada com idioma per a piular. Ara, aquesta realitat és tot un èxit per una llengua que cada dia va guanyant més terreny a Internet. Tot aquest creixement lingüístic és possible gràcies a l’ajuda humana de milers i milers d’usuaris que aporten el seu temps i esforç per recolzar el català.

Font: http://www.bitscatalans.com/2012/06/20/twitter-activa-oficialment-el-catala/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+bitscatalans+%28Bits+Catalans+|+Bloc+sobre+tecnologia%2C+Internet+2.0%2C+aplicacions%2C+software%2C+disseny+web%2C+programaci%C3%B3+web+i+aplicacions+escrit+en+catal%C3%A0.%29&utm_content=Google+Feedfetcher

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada