dimecres, 21 de març de 2012

5 Aplicacions per Iphone per a fer efectes forogràfics

En l’era on els dispositius mòbils tenen incorporats unes lents fotogràfiques d’alta qualitat, fan que aquests, es converteixen les nostres càmeres mòbils. En el cas de l’iPhone, trobem diverses aplicacions que ens poden convertir en experts fotògrafs.  

Us detallem 5 apps d’alt interès:

 

1. TiltShift Generator – Fake Miniature

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Els efectes TiltShift fan que grans paisatges, semblin fotografies de miniautures amb joguines. És un efecte genial, amb aquesta app podràs sorprendre a amics amb aquestes fotografies.

Preu: 0,79 €

 

 

2. Camera+​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Segurament la millor, o la més famosa, aplicació de retoc fotogràfic. Amb un preu raonable, podràs afegir els mil i un efectes a les teves fotografies. En recomanem l’ús ja que en els molts iOS, comença a substituir la càmera corrent.

Preu: 0,79 €

 

 

3. Photo Booth Classic Plus

 


 

 

 
Ganes de tenir les típiques fotografies que es fan en les estacions de metro? Amb Photo Booth podràs realitzar sol, o en parella, les fotografies i afegir-hi alguns efectes.
Podràs compartir les fotografies via Facebook o Twitter.

Preu: 1,59 €4. WordFoto

  • Preu: 1,59 €
Realment sorprenent aquesta aplicació, ens permet omplir les nostres fotografies de paraules i realitzar efectes genials. Podeu veure els exemples a Flickr:


5. Instagram

 

 


La més popular de totes: més que una aplicació per fer fotografies, és una xarxa social de fotografies. Els varis efectes que permet Instagram i sobretot, l’encarament a tenir amics, likes i comentaris, fan una aplicació imprescindible  per a tot els amants del món 2.0. Fins i tot, ja  hi ha empreses amb perfils a Instagram.

Preu: Gratis

Font: http://www.bitscatalans.com/2012/03/19/5-aplicacions-per-iphone-per-realitzar-diferents-efectes-fotografics/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+bitscatalans+%28Bits+Catalans+|+Bloc+sobre+tecnologia%2C+Internet+2.0%2C+aplicacions%2C+software%2C+disseny+web%2C+programaci%C3%B3+web+i+aplicacions+escrit+en+catal%C3%A0.%29&utm_content=Google+International

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada