dimecres, 3 d’agost de 2011

La informàtica i els seus falsos mites

  1. Quan l'ordinador va lent, el millor és formatar. Formata és innecessari en la majoria de casos i suposa una pèrdua de temps.
  2. Actualitzar els programes resol tots els problemes. Potser apareguin problemes nous.
  3. Les contrasenyes llargues són impossibles d'esbrinar. Moltes persones presten atenció únicament a la longitud i descuiden la complexitat.
  4. Els programes de pagament són millors que els de codi obert. Alguns projectes superen en qualitat als comercials.
  5. Els efectes de Windows alenteixen molt el sistema. La potència dels ordinadors actuals permet habilitar els efectes especials sense sobrecarregar el sistema.
  6. Els salvapantalles estalvien energia i preserven els monitors. Avui dia, amb els pantalles LCD / LED, això ja no passa. La millor opció? Apagar la pantalla.
  7. Cal descarregar les bateries abans de recarregar. Avui dia, la major part de portàtils fan servir bateries de ions de liti, molt més eficients.
  8. Apagar i encendre el PC danya els components. És fals. L'ús continuat gasta més els components i, a més, consumeix més energia.
  9. Més gran i complex és el programa, millor és. Aquest succés no és sinònim de qualitat, sinó tot el contrari. Les utilitats més estimades i eficaços són els que fan una sola cosa i molt bé.
  10. Netejar i desfragmentar el Registre augmenta el rendiment. Avui dia, és inútil per a la majoria de problemes i fins i tot perjudicial. Desfragmentar el Registre tampoc suposa una millora de rendiment.
Font: http://www.bloctecnia.com/2011/07/la-informatica-i-els-seus-falsos-mites.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+bloctecnia+%28Bloctecnia+-+Tecnologia+i+Societat%29&utm_content=Google+International

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada