dissabte, 4 de juny de 2011

5 Aplicacions Per Publicar Imatges A Twitter

El servei més conegut és Twitpic.


 
Yfrog és un servei per compartir imatges i vídeos a Twitter. Per això, les fotografies es poden pujar directament des de la pàgina web, des d'una adreça d'Internet o bé mitjançant l'ús d'aplicacions de tercers que utilitzen l'API de Yfrog, com Seesmic Desktop o Twitterific. Aquest servei també ofereix clients oficials per Android i Blackberry.


 
Plixi, abans conegut com TweetPhoto, és una xarxa social per compartir fotografies i vídeos amb altres usuaris, o bé compartir-les en altres xarxes socials com Facebook i Twitter. Compta amb opcions molt completes per classificar les imatges i afegir informació addicional per geolocalitzar-les, sempre que les fotografies preses amb el mòbil disposin d'aquesta informació. També permet accedir a estadístiques o marcar les imatges d'altres usuaris com favorites.


 
Instagr.am és una aplicació gratuïta disponible per l'iPhone, que serveix per fer fotografies i afegir un dels diferents filtres que proposa. Ha estat un dels serveis els usuaris més han augmentat en els darrers mesos. Les fotografies es publiquen en l'espai de cada un en Instagram i es comparteixen a Facebook, Twitter i Flickr. Les imatges es poden geolocalitzar i se'n poden afegir altres detalls i comentaris.


 
Picplz està disponible com a aplicació gratuïta per l'iPhone i per a telèfons mòbils amb el sistema operatiu Android, encara que també pot utilitzar-se des de la pàgina web del servei mitjançant el compte de Twitter de l'usuari. Disposa de nou filtres per aplicar a cadascuna de les imatges afegides, juntament amb un text o descripció. Un cop publicada, la imatge s'envia a Twitter en un enllaç, amb part del contingut com a missatge.


Font: Consumer
 Font: http://www.bloctecnia.com/2011/06/5-aplicacions-per-publicar-imatges.html
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada