dijous, 26 de maig de 2011

iCloud, el nou servei musical al núvol d’Apple.
 


Fa una setmana veiem com Google anunciava el seu Google Music. Aquest servei permetia pujar la teva música i escoltar-la en qualsevol dispositiu connectat a Internet, mitjançant una aplicació web.

Al igual que el servei d’Amazon, Google ens mostra un gran servei, però sense contingut. La funcionalitat sempre dependrà dels arxius que tenim nosaltres.

Apple, lligat amb les grans discogràfiques i de la mà d’iTunes està preparant el seu nou sistema iCloud.

 

Què és iCloud?

iCloud és un sistema al núvol que substituirà Mobile Me. Aquest sistema ens permetrà emmagetzemar arxius, consultar correu, pujar fotografies i sobretot, escoltar música que nosaltres desitgem. I aquest és el valor afegit del projecte, tota la música que nosaltres desitgem estarà al núvol on podrem escoltar-la, i si la desitgem, comprar-la.

Segons rumors, aquest servei podria aparèixer al Juny, ja que Apple està tancant els contractes amb la discogràfiques ( EMI ). Com podem veure, un servei més innovador que Google Music i una clara competència a Spotify.


Font: http://appleweblog.com/2011/05/icloud-llegaria-en-junio-si-las-discograficas-estan-de-acuerdo
Font:Jordi Serra 23/05/2011   http://www.bitscatalans.com/2011/05/23/icloud-en-nou-servei-musical-al-nuvol-dapple-i-molt-mes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada