dimarts, 10 de maig de 2011

Hootsuite permet als usuaris iniciar la traducció al català
HootSuite, l’eina de gestió i anàlisi de xarxes socials, sobretot de Twitter, ha inclòs l’idioma català dins del seu Translation Project.

El Translation Project de HootSuite és un projecte de traducció col·laborativa a través de la comunitat d’usuaris de HootSuite. El català s’incorpora a aquest projecte després d’haver estat demanat per múltiples fans a la pàgina de feedback de HootSuite i situar-se com l’idioma més votat per a la seva inclusió.

Qualsevol persona pot traduir les aplicacions Hootsuite (web o versions per a mòbils) al català segons la seva disponibilitat, ja que és un treball col·laboratiu en el què participen una gran quantitat de traductors. Per aprovar i definir les traduccions definitives, també qualsevol persona pot demanar ser coordinador de l’idioma, a través del propi 
 Translation Project o directament comunicant-ho al compte en Twitter HootSuite_ES.
 

Després d’haver publicat versions del seu client web en japonès, francès, italià i espanyol -a més de molts altres idiomes a les aplicacions per a mòbils Android, iPad, iPhone i BlackBerry- HootSuite espera poder publicar aviat versions en nous idiomes per estar disponible per al màxim nombre possible d’usuaris internacionals.

Cada aplicació és independent, de manera que quan qualsevol aplicació estigui traduïda, serà publicada (per exemple, HootSuite per iPhone en català).

Info, nota de prensa de Hootsuite

Font: http://www.bitscatalans.com/2011/05/09/hootsuite-permet-als-usuaris-iniciar-la-traduccio-al-catala

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada