dimecres, 27 d’abril de 2011

Nova Convocatòria del Premi ITworldEdu 2011 


En el marc de l’ITworldEdu 2011, la quarta edició del Gran Punt de Trobada cap a l’excel·lència de la Tecnologia Educativa, es convoca el premi ITworldEdu amb els següents objectius:

•   Reconèixer l’esforç creixent de l’àmbit educatiu en la creació pròpia i avaluació dels nous recursos digitals. També la figura del personal docent i administratiu dels centres educatius com agents principals de l’ innovació educativa a mitjançant l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

•  Reconèixer les iniciatives d’emprenedoria tecno-pedagògiques i les propostes d’innovació en l’àmbit educatiu per part de la demanda.

•  Estimular i informar als proveïdors tecnològics, així com a tot l’entorn educatiu, sobre les eines creatives i de qualitat innovadora que realment funcionen a l’aula, faciliten l’aprenentatge personalitzat i la tasca docent i la gestió.

Durant les darreres edicions, aquest premi ha estat dirigit a la millor solució de tecnologia educativa desenvolupada i aplicada als centres educatius i, aquest any, s’ampliarà també a les empreses premiant a la millor solució TIC aplicada a l’educació.

Així doncs, la convocatòria del Premi ITworldEdu d’enguany, a banda d’oferir reconeixement als docents i centres educatius, enceta una nova categoria dirigida a l’àmbit empresarial, les bases dels quals es publicaran en breu a la pàgina web de l’esdeveniment www.itworldedu.cat.

Font: CETEI -  http://www.cetei.info/?p=639

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada